Lukoil promo

„ZILNIC, DE LUNI PANA VINERI, PE PLUS IN BENZINARIILE LUKOIL ROMANIA!

03 iunie 2024 – 02 august 2024

În perioada de valabilitate a Campaniei de luni pana vineri, orice persoană, deținător de card de loialitate CLUB LUKOIL, emis de Organizator in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, disponibil la https://lukoil.ro/FileSystem/9/563412.pdf, care achiziționeaza pe acelasi bon fiscal, carburant de tip benzina Euroluk, Ecto 100, motorina Euro L Diesel sau Ecto Super Diesel, în valoare de minimum 200 de Lei si produsul corespondent zilei din săptămână, menționat în art. 5.1 din regulamentul campaniei de mai jos şi prezintă la casa de marcat cardul de loialitate CLUB LUKOIL al cărui deținător este și achită contravaloarea achiziţiei cu numerar, card bancar sau tichete cadou pe suport electronic, dintre cele acceptate la plată în SDC LUKOIL, va beneficia de o reducere de 10 de lei din valoarea carburantului, evidentiata pe un singur bon fiscal.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „ ZILNIC, DE LUNI PĂNÂ VINERI, PE PLUS ÎN BENZINĂRIILE LUKOIL ROMÂNIA!" disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

Lukoil promo

PE PLUS LA PUNCTE IN SPALATORIILE BENZINARIILOR LUKOIL ROMANIA

08 iulie 2024 – 30 septembrie 2024

În perioada de valabilitate a Campaniei, orice persoană, deținător de card de loialitate CLUB LUKOIL, emis de Organizator in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, disponibil la https://lukoil.ro/FileSystem/9/563412.pdf, care achiziționează servicii aferente spalatoriilor auto din cadrul SDC LUKOIL şi  prezintă la casa de marcat cardul de loialitate CLUB LUKOIL al cărui deținător este și achită contravaloarea achiziţiei cu numerar, card bancar sau tichete cadou pe suport electronic, dintre cele acceptate la plată în SDC LUKOIL, va beneficia de unul din premiile:


 -în SDC LUKOIL menționate în Anexa nr. 1 (cu spalatorii auto care functioneza pe baza de fise): achizitioneaza din SDC LUKOIL JETOANE aferente serviciilor din cadrul spălătoriilor auto, respectiv spălare auto manuala sau aspirator auto 5 min, dupa  cumularea a minimum 5 (cinci) astfel de JETOANE pe același card de loialitate CLUB LUKOIL, va primi pe acesta 400 de puncte de loialitate care pot fi folosite in cadrul SDC LUKOIL in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, disponibil la https://lukoil.ro/FileSystem/9/563412.pdf.; 

-în SDC LUKOIL menționate în Anexa nr. 2 (cu spalatorii auto care functioneaza pe baza de cartela cu programe prestabilite): achizitioneaza din SDC LUKOIL 1 (un) program aferent serviciilor din cadrul spălătoriilor auto, respectiv PROWASH PROGRAM SIMFONIE, PROWASH PROGRAM CONCERT, PROWASH PROGRAM DUET, PROWASH PROGRAM CONCERT SASIU sau PROWASH PROGRAM DUET SASIU, va primi pe cardul de loialitate CLUB LUKOIL urmatoarele puncte de loialitate care pot fi folosite in cadrul SDC LUKOIL in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, disponibil la https://lukoil.ro/FileSystem/9/563412.pdf.: 

a. 600 puncte de loialitate pentru PROWASH PROGRAM SIMFONIE sau CONCERT SASIU; 

b. 500 puncte de loialitate pentru PROWASH PROGRAM CONCERT sau DUET SASIU; 

c. 400 puncte de loialitate pentru PROWASH PROGRAM DUET.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „PE PLUS LA PUNCTE IN SPALATORIILE BENZINARIILOR LUKOIL ROMANIA" disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

Lukoil promo

DĂM STARTUL WEEKEND-URILOR DE VARĂ!

25 mai 2024 – 29 septembrie 2024

În perioada de valabilitate a Campaniei în zilele de sâmbătă si duminică, orice persoană, deținător de card de loialitate CLUB LUKOIL, emis de Organizator in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, disponibil la https://lukoil.ro/FileSystem/9/563412.pdf, care achiziționeaza pe acelasi bon fiscal, minimum 20 Litri carburant Ecto 100 sau motorina Ecto Super diesel şi prezintă la casa de marcat cardul de loialitate CLUB LUKOIL al cărui deținător este și achită contravaloarea achiziţiei cu numerar, card bancar sau tichete cadou pe suport electronic, dintre cele acceptate la plată în SDC LUKOIL, va beneficia de unul din premiile menționate la art. 5.1 pct. 1 – pct. 14 din prezentul Regulament, respectiv o cafea la alegere din sortimentatia existenta, astfel:

Espresso Italian-36 ML
Espresso-50 ML
Espresso Macchiato-50 ML
Caffe Lungo-110 ML
Caffe Lungo (Lapte)-120 ML
Cappuccino-130 ML
Flavoured Cappuccino / cu sirop Caramel-136 ML
Flavoured Cappuccino / cu sirop Vanilie-136 ML
Flavoured Cappuccino / cu sirop Alune- 136 ML
Caffe Latte - 225 ML
Flavoured Caffe Latte / cu sirop Caramel-236 ML
Flavoured Caffe Latte / cu sirop Vanilie-236 ML
Flavoured Caffe Latte / cu sirop Alune- 236 ML
Flat White - 120 ML
Falvoured Flat White / cu sirop Caramel- 126 ML
Falvoured Flat White / cu sirop Vanilie- 126 ML
Falvoured Flat White / cu sirop Alune- 126 ML
Ciocolata Calda-250 ML
MOCCACINO-370ML
CAFÉ JETON VENDING
Detalii în Regulamentul Campaniei - „DĂM STARTUL WEEKEND-URILOR DE VARĂ!" disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

Lukoil promo

DE LUNI PÂNĂ VINERI, ÎN BENZINĂRIILE LUKOIL ROMÂNIA, ALIMENTEZI EUROLUK 95 CU REDUCERE!

10 aprilie 2024 – 02 august 2024

În perioada de valabilitate a Campaniei, de luni pana vineri, orice persoană, deținător de card de loialitate CLUB LUKOIL, emis de Organizator in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, disponibil la https://lukoil.ro/FileSystem/9/563412.pdf, care achiziționeaza pe acelasi bon fiscal, minimum 25 de litri de carburant tip benzina Euroluk 95  şi prezintă la casa de marcat cardul de loialitate CLUB LUKOIL al cărui deținător este și achită contravaloarea achiziţiei cu numerar, card bancar sau tichete cadou pe suport electronic, dintre cele acceptate la plată în SDC LUKOIL, va beneficia de o reducere de 10 bani/litru.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „DE LUNI PÂNĂ VINERI, ÎN BENZINĂRIILE LUKOIL ROMÂNIA ALIMENTEZI EUROLUK 95 CU REDUCERE!" disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

Lukoil promo

2000 DE PUNCTE LA PRIMA TRANZACTIE UTILIZAND APLICAȚIA MOBILA LUKOIL ROMÂNIA!

01 iulie 2023 – 30 septembrie 2024

Campania este adresată deținătorilor de carduri de loialitate CLUB LUKOIL activate, emise de Organizator in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, care vor inregistra in contul cardului de loialitate pentru prima data o tranzactie utilizand codul QR al cardului de loialitate din aplicatia mobila Lukoil Romania si numai cu conditia ca aceasta prima tranzactie sa aiba o valoare de minimum 50 de lei. Pentru claritate, Campania este adresată deținătorilor de carduri de loialitate CLUB LUKOIL activate care, până la data de 30.06.2023 inclusiv, nu au utilizat la tranzacționare, codul QR al cardului de loialitate din aplicația mobilă Lukoil Romania.

Participanții beneficiază, în perioada de desfășurare a Campaniei, de 2000 puncteacordate o singură dată in contul cardului de loialitate la utilizarea pentru prima dată a codului QR al cardului de loialitate din aplicatia mobilă Lukoil Romania. Punctele acordate in baza prezentului Regulament se cumuleaza cu punctele acordate in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „2000 DE PUNCTE LA PRIMA TRANZATIE UTILIZAND APLICAȚIA MOBILA LUKOIL ROMÂNIA!" disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

Lukoil promo

"PUNCTE DUBLE CU APLICAȚIA MOBILĂ LUKOIL ROMÂNIA!"

10 aprilie 2023 –  30 septembrie 2024

Campania este adresată tuturor deținătorilor de carduri de loialitate CLUB LUKOIL activate, emise de Organizator in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, care alimenteaza cu carburanti Ecto 100, Ecto Super Diesel si/sau cumpăra produse din magazin si utilizeaza aplicatia mobila (codul QR al cardului de loialitate) la efectuarea tranzacţiei.

Participanții beneficiază, în perioada de desfășurare a Campaniei, de puncte duble fata de punctele acordate in conformitate cu regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania, in functie de segmentul (categoria) BRONZE, SILVER, GOLD, PLATINUM, VIP din care face parte.

 Detalii în Regulamentul Campaniei - „PUNCTE DUBLE CU APLICAȚIA MOBILĂ LUKOIL ROMÂNIA!disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

Lukoil promo

„EȘTI CLIENT GOLD”

În perioada 1 noiembrie 2021 - 30 septembrie 2024, toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate activat până la data de 31 octombrie 2021 inclusiv, la data de 1 noiembrie 2021 vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie în art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare (numărul de Puncte acordate la tranzacții) sau toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate neactivat, pe care îl activează până la data de 30 septembrie 2024 inclusiv, la data activării vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia în consecinta de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie în art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „ESTI CLIENT GOLD" disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

Lukoil promo

ÎN WEEK-END LA CARBURANȚII ECTO AI PREȚURI MAI MICI PE CARDUL DE LOIALITATE”

Campania se desfășoară în perioada 11 februarie 2023 – 03 noiembrie 2024, în fiecare zi de sambătă și duminică, precum și în zilele de 14 aprilie, 17 aprilie, 1 mai, 1 iunie, 5 iunie, 15 august, 30 noiembrie, 1 decembrie, 25 decembrie, 26 decembrie 2023, 01 ianuarie, 02 ianuarie si 24 ianuarie, 1 mai, 3 mai, 6 mai si 24 iunie 2024 Participanții beneficiază în perioada de desfășurare a Campaniei de prețuri reduse la achiziția carburanților ecto prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL.


Campania se adreseaza tuturor participanților care achiziționează prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL, din stațiile de distribuție carburanți din rețeaua LUKOIL Romania menționate în Anexa nr. 1, carburanți ecto, respectiv motorină ecto Super Diesel și benzină Ecto 100 în perioada de valabilitate a Campaniei.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „În week-end la carburanții ecto ai prețuri mai mici pe cardul de loialitate", disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

 

Lukoil promo

"REDUCERI DE PRET LA GPL AUTO PENTRU POSESORII DE CARD CLUB LUKOIL"

01.02.2024 — 29.09.2024

Cardul CLUB LUKOIL îți aduce un discount de 10 bani la fiecare litru de GPL achiziționat.

Campania este adresată persoanelor deținătoare de carduri de loialitate CLUB LUKOIL care achiziționează, în perioada de valabilitate a Campaniei, din cadrul oricărei stații de distribuție carburanți a LUKOIL România, GPL AUTO prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL

Detalii pe www.lukoil.ro

Lukoil promo

"IN PERIOADA 01 FEBRUARIE-29 SEPTEMBRIE 2024 FIECARE LITRU DE GPL VINE CU UN DISCOUNT SUPLIMENTAR"

01.02.2024 — 29.09.2024


 Campania este adresată persoanelor fizice si categoriilor de Profesionisti nominalizate de catre Organizator, care au incheiat cu acesta din urma "Conventii pentru emiterea si utilizarea cardurilor partener" care dețin un card de loialitate CLUB LUKOIL care achiziționează, în perioada de valabilitate a Campaniei, din cadrul oricărei stații de distribuție carburanți a LUKOIL România, GPL AUTO prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL.

Pentru persoanele fizice :

participanții beneficiază, în perioada de desfășurare a Campaniei, de o reducere de 10 bani/litru la achiziția de GPL AUTO prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL. 

Pentru profesionisti

participanții beneficiază, în perioada de desfășurare a Campaniei, 01.02.2024-29.09.2024, de o reducere de 5 bani/litru la achiziția de GPL AUTO prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL. 

Reducerea acordată în baza prezentului Regulament este calculată față de prețul afișat în cadrul SDC LUKOIL și se cumulează cu reducerea de 10 bani/litru acordata în baza Regulamentului Campaniei „Reduceri de preț la GPL AUTO pentru posesorii de card CLUB LUKOIL", pentru persoane fizice si cu reducerea de preț la achiziția GPL AUTO în baza condițiilor contractuale agreate, pentru profesionisti.

 Detalii în Regulamentul Campaniei - „IN PERIOADA 01 FEBRUARIE 2024 – 29 SEPTEMBRIE 2024 FIECARE LITRU DE GPL VINE CU UN DISCOUNT SUPLIMENTARdisponibil pe  https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.