Lukoil promo

„EȘTI CLIENT GOLD”

În perioada 1 noiembrie 2021 - 30 septembrie 2022, toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate activat până la data de 31 octombrie 2021 inclusiv, la data de 1 noiembrie 2021 vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie în art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare (numărul de Puncte acordate la tranzacții) sau toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate neactivat, pe care îl activează până la data de 30 septembrie 2022 inclusiv, la data activării vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia în consecinta de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie în art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „ESTI CLIENT GOLD" disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

Lukoil promo

 

„CÂȘTIGĂ 1000 DE PUNCTE LA ACTIVARE!”

În perioada 1 noiembrie 2021 - 30 septembrie 2022, toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate, pe care l-au ridicat din orice stație de distribuție carburanți a LUKOIL România și care la data  de început a Campaniei, încă nu este activat prin înregistrarea pe site-ul www.club-lukoil.ro, sau aplicatia mobilă LUKOIL România, în cadrul duratei Campaniei intră în posesia unui Card de loialitate, pe care îl ridică din orice stație de distribuție carburanți a LUKOIL România, în cadrul duratei Campaniei, activează Cardul de loialitate respectiv, prin înregistrare prin intermediul aplicației mobile LUKOIL România sau pe site-ul www.club-lukoil.ro și efectuează minimum o (1) tranzacție (achizitie de carburanti sau de alte produse/servicii) utilizând Cardul de loialitate, primesc automat pe Cardul de Loialitate, 1000 (o mie) de Puncte, care pot fi utilizate de acesta exclusiv în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, pentru achiziția de carburanți respectiv alte produse si servicii din stațiile de distribuție carburanți a LUKOIL România, cu excepția țigaretelor, vignetelor, PEAJului, altor taxe de drum, încărcărilor electronice.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „Castiga 1000 de puncte la activare!" disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

 

Lukoil promo

ÎN WEEK-END LA CARBURANȚII ECTO AI PREȚURI MAI MICI PE CARDUL DE LOIALITATE”

Campania se desfășoară în perioada 22 noiembrie 2021 – 30 iunie 2022, în fiecare zi de sambătă și duminică, precum și în zilele de 30 noiembrie, 1 decembrie 2021, 24 ianuarie, 22 aprilie, 25 aprilie, 1 iunie și 13 iunie 2022. Participanții beneficiază în perioada de desfășurare a Campaniei de prețuri reduse la achiziția carburanților ecto prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL.

Campania se adreseaza tuturor participanților care achiziționează prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL, din stațiile de distribuție carburanți din rețeaua LUKOIL Romania menționate în Anexa nr. 1, carburanți ecto, respectiv motorină ecto Super Diesel, benzină Ecto Plus 95 și benzină Ecto 100 în perioada de valabilitate a Campaniei.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „În week-end la carburanții ecto ai prețuri mai mici pe cardul de loialitate" și în actul adițional, disponibil pe www.lukoil.ro și în benzinării.

 

Lukoil promo

"FIECARE LITRU DE GPL ESTE CÂȘTIGĂTOR!"

22.11.2021 — 30.06.2022

Cardul CLUB LUKOIL îți aduce un discount de 10 bani la fiecare litru de GPL achiziționat.

Campania este adresată persoanelor deținătoare de carduri de loialitate CLUB LUKOIL care achiziționează, în perioada de valabilitate a Campaniei, din cadrul oricărei stații de distribuție carburanți a LUKOIL România, GPL AUTO prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL

Detalii pe www.lukoil.ro