Lukoil promo

„DIMINETI ENERGIZANTE IN BENZINARIILE LUKOIL!

15 februarie – 15 aprilie 2023

În fiecare zi, între orele 07:00 – 11:00, în perioada de valabilitate a Campaniei, orice persoană care alimentează minimum 12 Litri, carburant de tipul benzină Ecto 100 sau motorină Ecto Super Diesel pe un singur bon fiscal, prezintă la casa de marcat cardul de loialitate CLUB LUKOIL al cărui deținător este și achită contravaloarea achiziţiei cu numerar, card bancar sau tichete cadou pe suport electronic, dintre cele acceptate la plată în SDC LUKOIL, va beneficia de unul din premiile:

 -în SDC LUKOIL menționate în Anexa nr.1: Caffee Expresso (50 ml) sau Caffe Lungo (110 ml) la alegere; 

-în SDC LUKOIL menționate în Anexa nr.2: Caffee Jeton Vending.

Detalii în Regulamentul Campaniei – "DIMINETI ENERGIZANTE IN BENZINARIILE LUKOIL!" disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

Lukoil promo

„PUNCTE IN PLUS CU APLICATIA MOBILA LUKOIL ROMANIA

01 decembrie 2022 – 09 aprilie 2023

În perioada de valabilitate a Campaniei, orice persoană, deținător de card de loialitate CLUB LUKOIL, emis de Organizator in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, disponibil la https://lukoil.ro/FileSystem/9/563412.pdf, care alimenteaza cu carburanti Ecto 100, Ecto Super Diesel si/sau cumpăra produse din magazin si utilizeaza aplicatia mobila (codul QR al cardului de loialitate) la casa de marcat, beneficiază, de 5 puncte in contul cardului de loialitate pentru fiecare litru de carburant Ecto 100, Ecto Super Diesel alimentat si la fiecare leu cheltuit pentru produsele achizitionate din magazin, cu exceptia produselor de tip tigarete, viniete, PEAJ, alte taxe drum si incarcari electronice. Punctele acordate in baza prezentului Regulament se cumuleaza cu punctele acordate in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, disponibil la https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions, in functie de segmentul (categoria) BRONZE, SILVER, GOLD, PLATINUM, VIP din care face parte Participantul in perioada prezentei Campanii.


Detalii în Regulamentul Campaniei - „PUNCTE ÎN PLUS CU APLICAȚIA MOBILĂ LUKOIL ROMÂNIA!"  disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

Lukoil promo

„EȘTI CLIENT GOLD”

În perioada 1 noiembrie 2021 - 30 aprilie 2023, toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate activat până la data de 31 octombrie 2021 inclusiv, la data de 1 noiembrie 2021 vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie în art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare (numărul de Puncte acordate la tranzacții) sau toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate neactivat, pe care îl activează până la data de 30 aprilie 2023 inclusiv, la data activării vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia în consecinta de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie în art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „ESTI CLIENT GOLD" disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

Lukoil promo

 

„CÂȘTIGĂ 1000 DE PUNCTE LA ACTIVARE!”

În perioada 1 noiembrie 2021 - 09 aprilie 2023, toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate, pe care l-au ridicat din orice stație de distribuție carburanți a LUKOIL România și care la data  de început a Campaniei, încă nu este activat prin înregistrarea pe site-ul www.club-lukoil.ro, sau aplicatia mobilă LUKOIL România, în cadrul duratei Campaniei intră în posesia unui Card de loialitate, pe care îl ridică din orice stație de distribuție carburanți a LUKOIL România, în cadrul duratei Campaniei, activează Cardul de loialitate respectiv, prin înregistrare prin intermediul aplicației mobile LUKOIL România sau pe site-ul www.club-lukoil.ro și efectuează minimum o (1) tranzacție (achizitie de carburanti sau de alte produse/servicii) utilizând Cardul de loialitate, primesc automat pe Cardul de Loialitate, 1000 (o mie) de Puncte, care pot fi utilizate de acesta exclusiv în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, pentru achiziția de carburanți respectiv alte produse si servicii din stațiile de distribuție carburanți a LUKOIL România, cu excepția țigaretelor, vignetelor, PEAJului, altor taxe de drum, încărcărilor electronice.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „Castiga 1000 de puncte la activare!" disponibil pe https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.

 

Lukoil promo

ÎN WEEK-END LA CARBURANȚII ECTO AI PREȚURI MAI MICI PE CARDUL DE LOIALITATE”

Campania se desfășoară în perioada 11 februarie 2023 – 02 iulie 2023, în fiecare zi de sambătă și duminică, precum și în zilele de 14 aprilie, 17 aprilie, 1 mai, 1 iunie, 5 iunie 2023. Participanții beneficiază în perioada de desfășurare a Campaniei de prețuri reduse la achiziția carburanților ecto prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL.


Campania se adreseaza tuturor participanților care achiziționează prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL, din stațiile de distribuție carburanți din rețeaua LUKOIL Romania menționate în Anexa nr. 1, carburanți ecto, respectiv motorină ecto Super Diesel și benzină Ecto 100 în perioada de valabilitate a Campaniei.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „În week-end la carburanții ecto ai prețuri mai mici pe cardul de loialitate", disponibil pe www.lukoil.ro și în benzinării.

 

Lukoil promo

"FIECARE LITRU DE GPL ESTE CÂȘTIGĂTOR!"

22.11.2021 — 02.07.2023

Cardul CLUB LUKOIL îți aduce un discount de 10 bani la fiecare litru de GPL achiziționat.

Campania este adresată persoanelor deținătoare de carduri de loialitate CLUB LUKOIL care achiziționează, în perioada de valabilitate a Campaniei, din cadrul oricărei stații de distribuție carburanți a LUKOIL România, GPL AUTO prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL

Detalii pe www.lukoil.ro

Lukoil promo

"FIECARE LITRU DE GPL VINE CU UN DISCOUNT SUPLIMENTAR"

26.09.2022 — 30.04.2023


 Campania este adresată persoanelor fizice si categoriilor de Profesionisti nominalizate de catre Organizator, care au incheiat cu acesta din urma "Conventii pentru emiterea si utilizarea cardurilor partener" care dețin un card de loialitate CLUB LUKOIL care achiziționează, în perioada de valabilitate a Campaniei, din cadrul oricărei stații de distribuție carburanți a LUKOIL România, GPL AUTO prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL.

Pentru persoanele fizice :

participanții beneficiază, în perioada de desfășurare a Campaniei, de o reducere de 10 bani/litru la achiziția de GPL AUTO prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL. 

Pentru profesionisti

participanții beneficiază, în perioada de desfășurare a Campaniei, 17.02.2023-30.04.2023, de o reducere de 5 bani/litru la achiziția de GPL AUTO prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL. 

Reducerea acordată în baza prezentului Regulament este calculată față de prețul afișat în cadrul SDC LUKOIL și se cumulează cu reducerea de 10 bani/litru acordata în baza Regulamentului Campaniei „Reduceri de preț la GPL AUTO pentru posesorii de card CLUB LUKOIL", pentru persoane fizice si cu reducerea de preț la achiziția GPL AUTO în baza condițiilor contractuale agreate, pentru profesionisti.

 Detalii în Regulamentul Campaniei - „FIECARE LITRU DE GPL VINE CU UN DISCOUNT SUPLIMENTARdisponibil pe  https://lukoil.ro/ro/ForMotorists/Promotions și în benzinării.